Jobba hos oss | OP Assistans

Jobba hos oss

Vad gör en personlig assistent?

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.

De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar. Du måste vara minst 18 år för att få arbeta som personlig assistent.

 

Information till arbetssökande om personuppgiftshantering

OP Assistans värnar om dina rättigheter och din integritet.

Information om vilka uppgifter vi använder och hur vi behandlar dina personuppgifter ser du här.

 

Information om kvalitetskontroll

Om du erbjuds anställning inom företaget genomförs en kvalitetskontroll som innehåller kontroll av registerutdrag för personal inom LSS-verksamhet och kontakt med upp till två av varandra oberoende referenser. Det kan ta upp till ett par veckor att beställa ett registerutdrag så om du vill vara förberedd beställer du ett registerutdrag redan nu. Klicka här för att komma till rätt blankett för begäran om registerutdrag.

 

Vårt erbjudande

För dig som arbetar som personlig assistent hos ingår bland annat följande förmåner:

  • Kollektivavtal Vårdföretagarna
    Vår arbetsgivareorganisation heter Vårdföretagarna och vi följer det kollektivavtal som finns mellan Vårdföretagarna och Kommunal
  • Avtalsförsäkringar
    Du omfattas av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.
  • Friskvårdsförmåner
    Alla anställda kan nyttja upp 2 500 kr per år i friskvårdsbidrag.

 

Klicka här för att komma till vår jobbsida med lediga tjänster