Vårt erbjudande till dig som kund | OP Assistans

Vårt erbjudande till dig som kund

 
Personlig assistans grundad på Respekt, Kompetens & Helhetssyn
 
Hos oss har du som kund ett stort inflytande över vem som anställs som assistent, när assistenten ska jobba, vad assistenten ska göra, hur assistenten ska utföra arbetsuppgifterna och
vilka assistenter som ska jobba med dig i särskilda situationer. Samtidigt som vi erbjuder en assistans som tydligt utgår ifrån dina behov och önskemål prioriterar vi god arbetsmiljö för våra medarbetare.
 
Hos oss får du en personlig uppdragschef som blir din förstahandskontakt. Men vi är en liten organisation där alla har lång erfarenhet av personlig assistans så de flesta hos oss kan hjälpa dig med det mesta.
 
För oss är goda relationer och möten mellan människor något viktigt och ibland livsavgörande. Därför arrangerar vi forum av olika slag där du är välkommen att delta om du vill.
Det kan vara allt ifrån julbord för kunder och assistenter, halloweenfika på kontoret till KaSam-aktiviteter med prova-på-ridning eller besök på Sinnesriket i Sandviken.
 
Dina personliga assistenter är vår viktigaste resurs. De är lika viktiga oavsett om de är ordinarie eller jobbar extra vid behov.
Självklart får de gå introduktion och lära känna dig innan de börjar jobba. 
Vi är medlem i Vårdföretagarna och följer deras kollektivavtal med Kommunal. 
Genom kollektivavtalet omfattas de av en rad försäkringar såsom Avtalspension, Arbetsskadeförsäkring och Tjänstegrupplivförsäkring.
 
Vi erbjuder personalmöten med uppdragschef eller medarbetsledare och utbildningar av olika slag.
Möjlighet till stödsamtal med företagshälsovård i jobbrelaterade frågor finns också. 
 
Är du nyfiken och vill veta mer om oss som assistansanordnare? 
Kontakta oss på 026-14 38 38 eller via mejl: info@opassistans.se, så bokar vi ett förutsättningslöst möte!