OP Assistans söker verksamhetschef

 
Vill du vara med och skapa framtidens personliga assistans tillsammans med oss? Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, utveckling och vars hjärta klappar för omsorg.  På uppdrag av OP Assistans söker vi nu en verksamhetschef för personlig assistans! 
 
Om rollen 
Du har ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Som verksamhetschef hos OP Assistans är du kontaktperson för kunden och närmsta chef för de personliga assistenterna. Med din kunskap och med ett personligt engagemang bidrar du till att skapa trygghet för våra kunder och till att våra assistenter känner arbetsglädje, stolthet och trygghet i sin arbetssituation. 
 
Kvalifikationer 
För att lyckas väl i rollen har du har tidigare erfarenhet av personalplanering och arbetsledning. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till ditt arbete och du gillar att ta initiativ och driva förändring som leder till förbättring och utveckling. I din roll är du affärsmässig och tydligt resultatinriktad. Din kommunikativa förmåga är pedagogisk, lyhörd och effektiv. Lika så har du en god förmåga att planera, följa upp och utvärdera. Som person är du tydligt värderingsstyrd och du har ett hjärta för den typ av verksamhet som vi står för. 
 
Du inspirerar dina medarbetare till nytänkande och utveckling och du skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Genom ditt ledarskap får du andra att vilja, våga och växa. 
 
Krav 
Du har minst 12  månaders dokumenterad chefserfarenhet inom SoL- alternativt LSS-verksamhet, gärna personlig assistans där du haft budget- och arbetsmiljöansvar. Som ansvarig för den dagliga driften ska du behärska det svenska språket i tal och skrift.
 
Du har svenskt körkort och kör bil. 
 
Tjänstgöringsgrad 
Tjänsten är på 100% och är placerad  i Gävle. Tjänsten innebär resor inom regionen och arbete utanför kontorstid förekommer. Din arbetsgivare blir OP Assistans AB.  
 
Om rekryteringsprocessen
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom inkomna ansökningar löpande och tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan kommer att kommer att läsas av medarbetare inom Team Olivia. 
 
Skicka in din ansökan till tjänsten på Team Olivias hemsida